En historie jeg skreiv i 8. klasse

* Cecilie på jobb *

En dag Cecilie gikk til jobben møtte hun en 2,5 meter høy, mørkeblå, tohodet, ildsprutende drage. Hun ble veldig overrasket, men klarte å holde hodet kaldt, og hun drepte dragen med et kort slag på innsiden av den høyre ankelen. Etter denne uforutsette episoden gikk hun videre til jobben som anestesilege på Rikshospitalet. Dagens første oppgave var å lokalbedøve en pasient som skulle opereres i kneet.

– Hei! sa Cecilie til kirurgen som skulle utføre denne operasjonen.

– God dag, svarte kirurgen.

Hun gikk inn til pasienten og gjorde seg klar til å sette sprøyten. Da helt plutselig:

– Doktor Snekkerbukse! utbrøt Cecilie da hun oppdaget at pasienten som lå der var landets tredje mest ettersøkte.

I en fart klargjorde hun fire nye sprøyter, og akkurat da Doktor Snekkerbukse fisket frem et dødelig våpen fra en av sine mange lommer, slynget hun sprøytene av gårde. Etter tre tidels sekunder satt alle de fem sprøytene i hver sin blodåre og Doktor Snekkerbukse falt til bakken. Cecilie trakk ut sprøytene og ringte til politiet. Doktor Snekkerbukse ble satt på lukket psykiatrisk avdeling, og resten av arbeidsdagen til Cecilie gikk fullstendig normalt. Da hun var ferdig på jobb dro hun hjem, spiste en god middag, så litt på fjernsyn, og til slutt la hun seg for å sove, klar for en ny dag med spennende eventyr.

Skrevet av Stig Johan Berggren

Leksa deres er nå å gjøre en litterær analyse av denne novella, og levere inn innen tirsdag neste uke. Jeg skulle gjerne ha gjort det selv, men vi skulle analysere ei novelle i ei engelskprøve i dag, så jeg orker ikke. Men jeg vil veldig gjerne høre hva slags emner du mener denne lille novella berører. Det ville kanskje uansett ha vært litt feil om jeg skulle ha gjort det selv, fordi det er så vanskelig å være objektiv med sitt eget arbeide.

La stå!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s