Dørklokkehærverk?

Dørklokka ved oppgangen vår
Dørklokka ved oppgangen vår

Greia er altså at noen over en lengre periode har dekka dørklokka vår med diverse stoffer. Du kan se mange forskjellige lag med grums over den, kjennetegnet ved forskjellige farger. Man kan se gugg i mange forskjellige farger, som hvitt, grønt, svart og gyllent. Nå er det satt etiketter over malinga slik at man kan se hvem som bor her uansett.

Men hvorfor? Hva er det som får noen til å stadig vende tilbake til den samme dørklokka og dekke den med en ny type gugg hver gang? Det er også kun dørklokka til vår oppgang som får denne behandlinga, og ikke noen av nabooppgangene. Det er egentlig ganske åpenbart at det er et målretta angrep, men et ganske spesielt et. Bare det at angriperne velger en ny gugg hver gang er rart nok. Nå spør jeg dere; Hva tror dere dette angrepet er?

Jeg avslutter også konkurransen med å finne på et norsk ord for marshmallows. Det eneste er forslaget som har kommet inn er fra Oda S. og lyder «Utenomjordiskehvitesukkerputter.» For å være helt ærlig synes jeg det var et ganske dårlig forslag, for det er altfor langt og vanskelig til å kunne brukes på en regulær basis. Jeg synes heller dere kan begynne å bruke mitt eget forslag, «skumpuffer.» Det er litt avleda fra det danske ordet, «skumfiduser.» Men fortvil ikke, Oda, selv om du ikke gikk til topps har du fått strøket den ene anmerkninga di. Du har nå ingen anmerkninger, mens alle andre har én.

God morgen og vel hjem.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s