Bananer

Det var en gang en frukt som het Struiuiuimmern (Heretter kalt S). Denne frukten var en banan og hadde derfor ikke noe han skulle ha sagt i det mystiske klassesamfunnet til frukten. Bananer er helt på bunnen av rangstigen i dette fruktige brorskapet mennesker vet så lite om. Det som vites er at fruktene må gå igjennom hemmelige ritualer som av og til ikke inkluderer lavalamper.

S var ikke helt tilfreds med den plassen han hadde på bunnen. Han var en revolusjonær banan (Hvis han da var en han. Det er ikke alltid så lett å bestemme kjønnet på bananer. Vi fortsetter å si han på grunn av likheten mellom bananer og en viss kroppsdel.) En dag da S fikk det for seg at han skulle skrive en liten rød bok og kalle den for «Gaffateip Søren», gikk absolutt alt galt som kunne gå galt. Det endte opp med at han flytta til Skottland og fikk alle til å skrive nynorsk. Han gifta seg med en potet og skrev potetdikt med grillsaus hele resten av det banane livet sitt.

Moralen er å ikke skrive historier fordi de blir dårlige.

I går arrangerte Oslo Juvente en konsert, og den ble kjempefin. Det må vi gjøre igjen. I mens vil jeg be alle der ute om å sove masse og spise sunt, med litt sjokolade når det er nødvendig. Hilsen Stig.

Reklamer

En kommentar om “Bananer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s