God påske!

Nå er det bare fem dager igjen til påskeferien begynner, og da er det viktig å hamstre kake. Påskeharen drar som kjent gjennom alle bakerier i hele verden natta mellom 12. og 13. desember, og passer på å stjele med seg alle kakene! Hvis dere er som meg og har lyst på kake denne påska, er det altså bare å styrte ut av døra og grafse til dere all kaka dere kan få fatt i. Påskeharen er det ikke noen grunn til å bekymre seg for, den for alltids tak i nok kake uansett hvor mye vi hamstrer. Det er i sannhet Påskeharens forbannelse.

Det sies at Påskeharen er det uekte barnet til den norrøne guden Odin, men det er bare et rykte. Påskeharen er et resultat av iherdig genmanipulering i Sovjet. «In Sovjet Russia, genes manipulate YOU!» Påskeharen er fire hundre år gammel og maler taket annenhver tirsdag.

Nå er det bare tre dager igjen til Barack Hussein Obama mottar Nobels fredspris. Vi håper han passer godt på alle nobelkakene og ikke lar Påskeharen stjele dem. Hvis han er uaktsom kan i verste fall fredsprisen i svingdører bli delt ut til Brad Pitt. Men det skal vi egentlig ikke snakke om. Svingdørene vil uansett påkalle placeboeffekten slik at vil blir friske.

Oppklarende hilsen Stig.

Reklamer

2 kommentarer om “God påske!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s