Ikke bare mennesker trenger mat

Faktisk er mat også noe som trengs av politikere, hvor merkelig det nå måtte virke for dere. Det er merkelig nok et faktum at disse uforståelige vesenene trenger mat selv om de bare sitter inne i diverse komiteer og møter dagen lang. Men dette er en digresjon.

De ikke-menneskene jeg egentlig hadde planlagt å skrive om er skapninger som virker mye mer tilgjengelige for mannen i gata. Jeg snakker om fugler. Små fjærdekte kjøttklumper som lever sammen med oss. Nede ved Akerselva i Oslo bor det for eksempel stokkender, måker og duer. Selv om de ikke er politikere trenger de mat, og det kan vi hjelpe dem med. Koselig for oss er det også, for fuglene blir glade når de får mat, bare se!

I alle tilfelle er det en flott anledning til å komme seg ut og glede seg over at det er snø i gatene og at biler står og spinner bak høye brøytekanter. Egentlig synes jeg ikke veiene burde brøytes i det hele tatt om vinteren, det hadde vært så utrolig mye koseligere. Å sette seg på et bakeri med kakao og kake og se på skiløpere i Storgata hadde vært storslått.

Fridtjof
Se så glad dua Fridtjof blir for å få mat!

Ha det bra!

Reklamer

2 kommentarer om “Ikke bare mennesker trenger mat

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s