Ignorer denne tittelen

Det er tross alt her i brødteksten alt det viktige skjer. Den forrige setninga virka kanskje litt ute av sammenheng siden du ikke husker hva du skullle ignorere. Skulle du ignorere noe?

Når du sitter der på den andre sida av dataskjermen, hva er det du tenker på da? Kanskje tenker du på at du har en skoleoppgave å levere i stedet for å lese dette, eller du ønsker deg at noen steder i verden som kan virke fjerne var litt nærmere deg. Det er en mulighet at du konsentrerer deg fullt og helt om innholdet i denne teksten, og det kan hende at denne teksten får deg til å tenke etter hva du tenker på slik at tankerekka di går inn i ei evig løkke. Kanskje er du veldig forelska og greier ikke å tenke i det hele tatt, og sist men ikke minst kan det hende at du har kjøpt nye sko og lurer på om de passer fordi du var for dum til å prøve dem i butikken og i tillegg glemte å få med deg kvittering slik at de ikke kan byttes.

Visste dere ellers at det i mange platebutikker går an å høre på CD-er i butikken før dere bestemmer dere for å kjøpe dem? Slik kan terskelen bli lavere for å kjøpe noe dere aldri har hørt før. Vi vil alle unngå å kjøpe ting vi ikke liker, men det hender vi gjør det for det. Som da du kjøpte en pizzabolle i midttima i dag, selv om du veit at de smaker dritt.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s