The Bloodthirsty Shoes from Hell

Etter en slik storslått B-filmaktig overskrift passer det å rope «Se opp for skoa!» men det er litt rart å se opp for noe de fleste går rundt med på føttene sine. Jeg tar så klart forbehold for gale mennesker som liker å kaste sko på folk fra fjerde etasje i tomme kontorbygninger. I slike tilfelle hvor skoa kommer ovenfra passer det å rope se opp.

Men de skoa man virkelig skal passe seg for, er det som har det passende navnet Ugg. Passende fordi «Ugg» er den eneste fornuftige reaksjonen når man for øye på et par. «Ugg» og så gå å spise masse is for å prøve å glemme det fryktelige synet. Jeg er ikke alene om å mene at alle Ugger bør brennes, i dag var det for eksempel et svært engasjert innlegg  i «Si ;D» i Aftenposten som dere kan lese her. Og la oss være ærlige: Når man først kaster bort 1 500 kroner på et par elendige sko er det ikke noe mer sløsing i å sette fyr på dem. Heldigvis er det noen som tar poenget og gjør noe med det!

Det morsomste med denne videoen er egentlig å lese noen av kommentarene under. La meg få referere et par godbiter for dere.

OMG why would you do something like that??
Not only are UGGs unbelievably comfortable but they are so stylish, you really can’t go wrong with UGG boots and a Northface jacket.

hey ive got 8 pairs and ur probably only burning em cuz ur fat feet dont fit into them and im getting some new ones next year theyre not loads of monyey like loads of ppl say sheesh

YES BURN!! I hate them, they always looked like granny slippers to me and the older they get the scraggier they look. Thanks SO much for doing this ;o)
fuck you fucking motherfucker
uggs are so lovely
and you do this?
Det er vel ikke mer å si. Kanskje det finnes håp for menneskeheta, og kanskje ikke. Inntil vi finner det ut vil jeg oppfordre alle til å brenne alle Ugger de kan få en fyrstikk borti, og spise masse iskrem og være koselige generelt.
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s