Ja takk, begge deler

Av og til er man så heldig at man får valget mellom to forskjellige ting som begge er fine. For eksempel kan det være man må velge mellom sjokolade eller pannekaker. Begge deler er kjempegodt, og det er vanskelig å velge hva man vil ha. For noen kan det hende at dilemmaet gjør det så vanskelig å bestemme seg at de trekker seg vekk eller svimer av, men det er det ingen grunn til. I stedet for å ende opp med ingenting eller bare ett av valgene, kan du si «ja takk, begge deler» og ta begge delene.

Ja, det kan hende noen prøver å hindre deg i å ta begge delene og prøver å slå deg ned så fort du strekker ut hånda etter det andre, men det er strengt tatt ikke noe å bekymre seg for. Du løper ganske fort, og hvis det er matvarer i bildet (som for eksempel sjokolade og pannekaker) kan du bruke det gamle trikset fra barneskolen og slikke på begge deler. Da vil de som prøver å hindre deg i å stikke av med for mye miste apetitten og la deg løpe din vei.

Det kan også nevnes at jeg i dag har skrevet et gjesteinnlegg på bloggen til Ingrid. Sjekk det ut og gled henne med en kommentar!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s