Dette er bloggens siste år

Hvis verden går under i desember, vel å merke. I så tilfelle er det ikke bare bloggens siste år, men også iskremens siste år, og det ville være grusomt.

Det sømmer seg men en liten oppsummering av de siste månedene. Julekalenderen ble ganske vellykket, jeg holdt målet om et nytt innlegg hver eneste dag. Artig faktum: Alle innleggene ble lagt ut innen midnatt, men uansett hva det reelle klokkeslettet var står det at de ble lagt ut klokka 10 om morgenen. Bloggen fikk nok visninger til at desember 2011 er den måneden med nest flest visninger siden begynnelsen om høsten 2009! Den eneste måneden med flere visninger var oktober 2009. Det er selvfølgelig fordi bloggen da var NY OG SPENNENDE™. Januar 2012 hadde ingen nye innlegg, og det var naturligvis få besøk i den perioden.

En annen nevneverdig ting som hendte i løpet av desember var at antall innlegg for andre gang oversteg antall kommentarer. Dere er skikkelig sløve, altså. Kanskje hvis jeg prøver å provosere litt? Datalagringsdirektivet er altfor liberalt!

Jeg håper å få skrevet et par innlegg til snart. Jeg har blant annet tenkt å skrive om hvorfor My Little Pony: Vennskap er ren magi er en bra fjernsynsserie. Det kan dere glede dere til!

Ikke glem å pusse tennene deres nesten flinkest hver dag. Vi blogges! (urk)

Reklamer

3 kommentarer om “Dette er bloggens siste år

  1. Kvalm avslutningshilsen, altså. Snakker selvfølgelig ikke om referansen til Mikkel og Arnold, men den setningen etterpå…

    Jeg vil tro at grunnen til at du fikk så mange sidevisninger, var at du faktisk la ut nye innlegg hver dag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s